jump to navigation

Bra skrivet augusti 7, 2007

Posted by Fredrik Gustafsson in Val 2007.
trackback

Jag måste så här i efterhand tipsa om Viveka Erikssons (ordförande för liberalerna) insändare som publicerades i gårdagens Nya Åland. Hon avslutar insändaren med:

I ett liberalt parti är individens frihet den ideologiska utgångspunkt som utgör grunden för de samhällsmodeller som socialliberaler, marknadsliberaler, liberala rebeller och vanliga “ålandsliberaler” argumenterar för.

Fredrik Gustafsson, en av många liberala medlemmar, deltar aktivt i samhällsdebatten och ställer ofta saker på sin spets med skarpa argument i liberal anda. Vi liberaler är alltid öppna för debatt. Det som är förnuftigt växer fram i dialog mellan människor.

Måste tacka för de fina orden. Det är lite jobbigt när det blåser, men då gäller det bara att sitta tryggt och stilla i båten och fortsätta envetet med det man håller på med, utan att gripas av panik.

Annonser

Kommentarer»

1. Fredrik Gustafsson - augusti 7, 2007

”Hade funderat rösta på liberalerna men inte efter vad Fredrik Gustafsson skrivit. Centern får rösten i stället.”

Jag har definitivt kollat för mycket på x-files och olika konspirationsfilmer för jag är övertygad om att det är en sosse som skrivit detta också. Smart gjort att säga att man ska ”rösta på centern” för att få bort misstankarna från sig själv 🙂

Börjar känna lite förstående för Nordlund och de andra som kritiserat denna messokrati. Det finns inget sätt att kontrollera om personen i fråga ljuger, eller om det faktiskt är en liberal väljare som nu funderar att rösta på centern istället bara för att jag är med i partiet. Jag tror som sagt det rör sig om en person som redan är aktiv i ett annat parti (sossarna eller centern) som helt enkelt ljuger.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: