jump to navigation

Kort minne augusti 24, 2007

Posted by Fredrik Gustafsson in Bostad.
trackback

Christian Beijar (s) skriver i en insändare i dagens Nya Åland att han bland annat inte alls förstår hur det offentliga byggandet skapar en stor osäkerhet på bostadsmarknaden, trots att jag utförligt förklarat just detta i en insändare i Tidningen Åland från april tidigare i år. Om nu Beijar inte håller med mig om att det offentliga byggandet skapar en stor osäkerhet kan man undra varför han inte svarade på denna insändare i april? Jag antar att det för vissa helt enkelt inte är lika intressant att svara på insändare när det inte är val.

Annonser

Kommentarer»

1. Kaj Grüssner - augusti 24, 2007

Kanske det vore på sin plats att ge Beijar en repetitionslektion i ämnet?

På tal om val så noterade jag att Sundback skrivit en insändare vilken hon uppmanar folket att höja valdeltagandet. Senast låg det under 70%.

Förr i världen försökte politikerna få folket att rösta på dem och deras parti, nu försöker de få folket att rösta överhuvudtaget. Att över 30% av de röstberättigade inte ens går till val, utöver de som röstar blankt och/eller på Kalle Anka, är ett rätt tydligt tecken på att folket och staten helt har fjärmats från varandra. Man kan ju fråga sig vilken legitimet riksdag och regering har, då så få egentligen bryr sig om dem och vad de har att säga.

2. Fredrik Gustafsson - augusti 24, 2007

”Kanske det vore på sin plats att ge Beijar en repetitionslektion i ämnet?”

I vanliga fall skulle en insändare redan ha varit inskickad, men jag har gått in i någon form av semetserläge. Allt annat än att läsa Harry Potter, shoppa, och ta tid på hur långt det är mellan bubblorna i jäsröret förefaller väldigt jobbigt just nu 🙂

Skall dock åka ålfen i morgon, så då kanske jag knåpar ihop något.

3. Jakob Lundberg - augusti 24, 2007

Man kanske borde fråga när man kommer att få läsa en Grüssnersk insändare. Vi vet ju alla att du vill 🙂

4. ES - augusti 24, 2007

Jaa, skriv en insändare Kaj, du som liksom Herr Gustafsson behärskar ordets konst! Sätt dom där trångsynta politikerna på plats!

5. Fredrik Gustafsson - augusti 24, 2007

Håller med, det är något vi väntat på ack så länge 🙂 För att inte tala om en insändare från jakob 😀

Om du vill kan du även få publicera insändaren på denna blogg i egenskap av gästskribent. Är väldans lätt att skapa en gästskribentkonto. I och med att jag annonserar på Ålandstidningens hemsida har jag fler besök än vanligt just nu. Så det gäller att smida medan järnet är varmt 😉


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: