jump to navigation

Liberal insändare i Ålandstidningen juli 2, 2008

Posted by Kaj Grüssner in Småprat.
trackback

Det är sannerligen inte ofta man får läsa insändare som andas så mycket kritisk inställning till staten som följande briljanta skrivelse:

Diktaturen förbereds

Insändaren, signerad Zze, hänvisar till FRA-lagen i Sverige och talar om Storebrors verkliga avsikt med dylik lagstiftning. Mycket bra och insiktsfullt men samtidigt lättsamt skrivet. Man skulle nästan kunna tro att det är Fredrik själv som döljer sig bakom signaturen, men jag utgår ändå ifrån att det är någon annan, klassisk liberal själ som är författaren. Om han/hon ännu inte har hittat hit till bloggen så vill jag härmed överräcka inbjudan och önska personen ifråga varmt välkommen!

Kommentarer»

1. Fredrik Gustafsson - juli 2, 2008

Kul! Det är förstås inte jag som skrivit den, är fullt upptagen med att skriva om vattenledningar och annat smått och gott 🙂 http://www.alandstidningen.ax/article.con?id=10789&iPage=1

2. Kaj Grüssner - juli 2, 2008

Och när får vi läsa djupa, analytiska ledare? 🙂

3. Fredrik Gustafsson - juli 3, 2008

Don’t get your hopes up =/ Dessutom har jag gjorts till Boss over teh Internets, så från och med nästa vecka kommer jag att spendera typ halva dan med att basa över hemsidan. Så att skriva hetska kommentarer på ÅT som jag måste spendera tid med att ta bort kan ni glömma 😉

4. Gerald Henriksson - januari 9, 2020

Tydligen har Richard Johansson svårt med sanningen. MCA har inte fungerat sen den installerades och MCA började ta betalt av kunderna som abonnerat på MCA. Varken BBC eller CNN har fungerat korrekt under den tid MCA har funnits. Detta bör Richard Johansson känna till om han har följt med programmen som han påstår. Då jag pratade med Ålandstidningen uppgav de också att de vid ett tidigare tillfälle undersökt MCA rörande deras usla mottagning.

Vid samtalet med Ålandstidningen påpekade jag att MCA bör klargöra för Ålands befolkning vilka förpliktelser som följer av deras åtagande så att alla förstår vilka MCA:s förpliktelser är gentemot Ålands befolkning och detta bör klart och tydligt framgå av artikel i Ålandstidningen. Jag har också påpekat vid besök hos Ålandstidningen att MCA ska vara uppmärksamma på att de bör räkna med att få betala ersättning till de kunder som har abonnerat på MCA men som aldrig fått det som de abonnerat och betalat för. Det bör också framgå av artikel i tidningen.

Det är min uppfattning att MCA inte klarar av att leverera i enlighet med sina avtalsförpliktelser och att de därför bör söka experthjälp endera från Finland eller Sverige.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: