jump to navigation

Alla är numera brottslingar november 10, 2008

Posted by Fredrik Gustafsson in Am. presidentvalet.
trackback

Trodde ni att samhällstjänst var något man fick gör när man misshandlat en person för femtioelfte gången och rätten tröttnat på att döma ut villkorliga straff? Inte i USA. På sin nya hemsida, med den extremt lökiga adressen change.org berättar den nyvalde, men ännu ej insvurne, presidenten Barack Obama att alla högstadie- och gymnasieelever nu ska göra 50 timmars samhällstjänst per år. Detta citat är bara för skönt (och med skönt menar jag läskigt):

When you choose to serve…you are connected to that fundamental American ideal that we want life, liberty and the pursuit of happiness not just for ourselves, but for all Americans.

Slaveri är frihet! Jag vill förstås att alla amerikaner, och alla andra för den delen med, ska ha rätt till liv, frihet och sökandet efter lycka. Men detta uppfylls genom att sådana som Obama lämnar dem ifred, inte genom att sådana som Obama tvingar barn stå och plocka skräp vid sidan av motorvägen utan betalning.

Annonser

Kommentarer»

1. Therese Danielsson - november 10, 2008

Inte ens en vecka efter presidentvalet i USA så börjar bloggerskan Linda Ekholm prata ut om Obama. Och det värsta nog att hon är ärlig med det hon skriver!? Hjälp!

http://www.finest.se/userBlog/?uid=30701&beid=1040511


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: